Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk och tomatgryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Allt-i-ett, enkel och god. Detta med storleken på fryst fisk! 400 g till 4 personer är ett hån. 100 g vit fisk/person är inte tillräckligt. Ändra paketen :)

Ingredienser

Instruktioner

Fräs vitlök och gul lök i olivolja. Tillsätt potatis, vin, buljongtärningar, vatten och 1 dl av tomatsåsen. Låt grytan koka tills potatisarna är mjuka, ca 20 minuter. Tillsätt tomater och torsk och låt allt koka i ytterligare 5 - 10 minuter. Strö på citronskal. Servera grytan med bröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monel 25 mars 2008

    Bra sagt! Förr var fiskpaketen på 600 g!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.