Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tortilla med tomatsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Spansk omelett med lök och potatis är en snabblagad lunchrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva potatis och lök tunt. Stek potatisen i olja cirka 8 minuter. Tillsätt löken och stek ytterligare ca 4 minuter. Krydda med 1 tsk salt.
  2. Vispa äggen tillsammans med vatten och ½ tsk salt. Häll äggsmeten över potatis och lök. Rör försiktigt i botten tills omeletten stannat och fått fin färg.
  3. Tärna tomaterna och blanda med finstrimlad basilika, olivolja, salt och ruccola.
  4. Vänd upp omeletten på ett fat och servera med tomatsalladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.