En mycket god och mättande rätt.
Instruktioner
- Hacka lök och vitlök och fräs den mjuk i oljan. Använd en stor stekpanna eller ännu hellre stekgryta. Strimla pepparfrukten och peta bort kärnorna för mildare smak. Rör ner pepparfrukt och färs och låt fräsa under omrörning tills färsen grynar sig. Rör ner spiskummin, paprika och lagerblad, fräs ytterligare ett par sekunder.
- Späd med tomatkross, sätt till tomatpuré, salt och peppar och låt fräset sjuda utan lock i cirka 10 minuter. Ser det mycket torrt ut så späd med lite vatten, smaka av.
- Spola bönorna i kallt vatten och lägg dem i mitten på ett stort fat. Lägg högar av paprika, tomat, lök och avokado runt om. Blanda kesella och ost och servera ur separat skål. Var och en lägger hett köttfräs på varma bröd, lägger på bönor och grönsaker och toppar med lite ostkräm innan brödet rullas eller viks till ett paket.
Publicerat den
17 maj 2008
Liknande recept
Skriv kommentar