- Serverar: 6-8 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Tårta inspirerad av Söderhavet
Instruktioner
- Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, kakao, bakpulver och vänd försiktigt ner i äggsmeten.
Blanda sedan i vattnet.
Häll i smeten i en smord och bröad rund form.
Grädda 20-25 min på 175 grader i ugn. Låt svalna och dela sedan i tre bottnar.
- Blanda sedan ihop fyllning 1 och bred på bottenlagret. Lägg på andra botten. Blanda ihop fyllning 2 och bred på andra botten.
Lägg på sista botten och blanda ihop grädde, vaniljsocker, kakao och rom. Bred sedan över hela tårtan och dekorera med frukten.
Strö över kokosflingor och låt stå i kylen i minst en timme innan servering.
Publicerat den
17 maj 2011
Liknande recept
Skriv kommentar