Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Trattkantarell panerade älgfärsbiffar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Vanliga färsbiffar med trattkantarellpanering

Ingredienser

Instruktioner

Blötlägg havregrynen i mjölken i 10 min Blanda älgfärs och salt i någon minut Tillsätt ägg,mjuka havregrynen, lök och vitpeppar Rör till jämn konsistens Forma till biffar och vänd i panaden Stek i smör men var försiktig för paneringen blir lätt bränd

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • klantig 22 september 2010

    Det låter gott jag ska testa det när jag varit hem och hämtat mera köttfärs. Trattkantarellerna ska jag ut och hämta idag om det inte börjar regna.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.