Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tropisk dessertcup

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En fräsch och vacker dessert som går snabbt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa färskost, vispgrädde och vaniljsocker fluffigt. Värm marmeladen lätt i mikro eller i kastrull så den smälter ut. Vänd ihop marmeladen med passionsfruktskärnorna.
  2. Varva mango, vaniljgrädde, passionsfrukt och granatäpple i 4 glas. Toppa med rostad kokos och servera direkt!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.