Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tropisk dipsås med pastasnibbar

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Här används en degsats mandelpasta, se inlagt recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör dipsåsen: Rör hop gräddfil, passionsfrukt, ananas, marshmallows och kokos. Lägg upp såsen i en liten skål och låt stå minst 1 timme i kylskåp.
  2. Gör pastadegen enligt receptet. Kavla ut på lätt mjölat bakbord eller till näst tunnaste läget i en pastamaskin. Skär degen i fyrkanter, ca 8*8 cm, och dela därefter varje fyrkant diagonalt i två trekantiga snittar. Hetta upp oljan till 190 grader. Fritera degsnittarna i omgånger så att de blir frasiga och får fin färg.Låt rinna av på hushållspapper. Pudra över rikligt med florsocker och servera tillsammans med dipsåsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.