Smarrig rulltårta med smaksatt mascarpone ost som fyllning.
Instruktioner
- Värm ugnen till 225 grader.
- Klä en långpanna, 30 x 40 cm, med bakplåtspapper. Vispa ägg och socker riktigt vitt och pösigt. Vänd ner de torra ingredienserna i äggsmeten. Smaksätt med mango- och kokos arom. Häll smeten i långpannan och grädda rulltårtsbottnen i 5-10 minuter. Strö socker på kakan innan du stjälper upp den på ett lätt sockrat bakplåtspapper. Låt svalna innan du försiktigt dra av pappret. Har du bråttom, så pensla med kallt vatten över hela kakan.
- Mandarinmascarpone:
Rör ihop alla ingredienserna till en slät och härligt mandarinsmakande kräm. Bred ut den över bottnen och rulla ihop tårtan från kortsidan. Låt gärna rulltårtan stå kallt i kyl eller frys en stund innan du skär den i skivor.
Publicerat den
12 mars 2009
Liknande recept
Skriv kommentar