Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tropisk stubbe

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Smarrig rulltårta med smaksatt mascarpone ost som fyllning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 225 grader.
  2. Klä en långpanna, 30 x 40 cm, med bakplåtspapper. Vispa ägg och socker riktigt vitt och pösigt. Vänd ner de torra ingredienserna i äggsmeten. Smaksätt med mango- och kokos arom. Häll smeten i långpannan och grädda rulltårtsbottnen i 5-10 minuter. Strö socker på kakan innan du stjälper upp den på ett lätt sockrat bakplåtspapper. Låt svalna innan du försiktigt dra av pappret. Har du bråttom, så pensla med kallt vatten över hela kakan.
  3. Mandarinmascarpone: Rör ihop alla ingredienserna till en slät och härligt mandarinsmakande kräm. Bred ut den över bottnen och rulla ihop tårtan från kortsidan. Låt gärna rulltårtan stå kallt i kyl eller frys en stund innan du skär den i skivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.