Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tryffel med Baileys

 
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

Gott till julbordet och andra fester.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp grädden. Lägg i chokladen och florsocker i en bunke och slå över den kokande grädden under omrörning. Rör till en helt slät smet.
  2. Vispa i smör och sprit. Fyll en spritspåse med smeten. Lägg i kylen att stelna.
  3. När smeten börjar att stelna spritsa man ut fem längder på smörpapper. Rulla sedan i kakao, o'boy-pulver eller rostade och hackade nötter.
  4. Låt sedan stelna åter i kylskåp. Skär till lagom stora bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.