Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tunnbrödsrulle med viltfärsbiff och lingon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lyxig och matig rulle som går hem hos de flesta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen i saltat vatten. Blanda gräddfil, majonnäs, smörgåsgurka och persilja till en sås. Smaka av med salt och peppar.
  2. Dela färsen i 4 bitar och forma till rullar. Platta ut rullarna till avlånga biffar. Lägg biffarna i en het stekpanna med smör. Salta och peppra. Stek på båda sidorna.
  3. Fyll tunnbröden med mosad potatis, biff, salladslök, sås och rårörda lingon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.