Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad lax med feta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket praktiskt och dessutom vackert är det att ha fisk och grönsaker i samma form. Smulad fetaost ger sälta och smak tillsammans med rosmarin och anisdoftande fänkål.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Strimla fänkålen. Kärna ur och skär paprikan i bitar.
  2. Blanda grönsaker och smör- och rapsolja i en ugnssäker form. Lägg på laxen. Krydda och strö på smulad ost.
  3. Stek i mitten av ugnen cirka 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.