Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnskassler i gräddsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gör ett nytt försök med denna rätt. Sist glömde jag att redigera så den försvann. Alla som smakat denna kassler bara älskar den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisningarna på paketet. Lägg det i en eldfast form.
  2. Skiva kasslern. Lägg kasslerskivorna på risbädden och sedan ett tunt lager strimlad purjolök. Vispa grädden och blanda ner chilisås, majonnäs och kryddor. Bred såsen över köttet och lägg en rad skivade tomater i mitten. Strö över rikligt med riven ost.
  3. Gratinera i 200 graders ugn i ca 15 minuter. Garnera eventuellt med små cocktailtomater. Servera en fräsch sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.