Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnspannkaka med medelhavssmak

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Alltid roligt att göra nya recept och här är en annan variation på våran traditionella ugnspannkaka. 420 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa samman ägg, vatten och mjöl till en klimpfri smet. Tillsätt mjölk, salt och örter. Häll smeten i en lätt smord liten långpanna, ca 20x30 cm. Grädda pannkakan mitt i ugnen i 225 grader ca 15 minuter.
  2. Skölj och skiva zucchini och tomater. Skala och skiva löken. Lägg grönsakerna på den halvgräddade pannkakan. Strö över salt och oliver. Grädda ytterligare ca 15 minuter i 250 grader. Låt pannkakan kallna i långpannan innan den skärs i 4 bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.