Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsrostad potatis- och rotfruktssallad

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Jättegott till grillat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär potatis, rotfrukter och grönsaker i klyftor och bitar, tänk på att göra dem olika stora så att de kan bli klara samtidigt. Klyfta rödlök och skär vitlöken i bitar. Lägg allt på bakpappersklädd plåt. Krydda med flingsalt och peppar. Pressa citronsaft över och vänd alltihop i olivolja.
  2. Rosta i ugn, 175 grader i cirka 45 minuter eller tills allt är mjukt och har fått fin färg. Lägg upp i en stor skål och garnera med färsk timjan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.