Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

ugnsstekt kyckling med saganaki -ost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Väldigt enkel att tillaga och fenomenalt god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ett snitt i mitten av kycklingfiléerna. Skiva osten i fyra lika stora bitar och lägg en bit på varje filé och vik över kycklingen och fäst med tandpetare.
  2. Bryn kycklingen snabbt i oljesmord stekpanna. Salta och peppra. Lägg över i ugnsform och tillaga i ugn i 15-20 minuter i 175 grader.
  3. Servera med klyftpotatis och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.