Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsstekt vårkyckling med salvia, bacon, potatis och palsternacka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Måste smakas!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala, klyfta och koka potatisen ihop med vitlöken. Skala och klyfta palsternackorna i smala klyftor. Blanda den kokta potatisen och de råa palsternackorna med olivolja och salvia i en skål. Salta och peppra.
  2. Fyll kycklingarna med potatisklyftor och vitlöksklyftor. Bind upp dem. Lägg kycklingarna bredvid palsternacksbitarna och resten av potatisbitarna i en långpanna. Stek i 225 grader i 30 minuter.
  3. Täck sedan kycklingarna med baconskivorna och stek i 15 minuter till. Servera med förvälld hel spenat eller mangold.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.