Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsstekta korvar med salsa verde

 
  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

Allt i ett

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mät upp oljan till salsan, ställ den i frysen tills den blivit helt hård.
  2. Grönsaker: Sätt ugnen på 225 grader. Tvätta potatisen. Skölj och kärna ur paprikorna. Skölj zucchini och aubergine. Skala löken. Skär potatis och grönsaker i grova bitar. Skala och hacka vitlöken. Fördela potatis, grönsaker och vitlök i en långpanna med olja. Tillaga i ugn ca 40 min, och rör om försiktigt var 10:e minut.
  3. Skär korvarna i grova bitar. Tillsätt dem till grönsakerna efter ca 30 min. Krydda med salt och peppar.
  4. Salsa verde: Mixa persilja, spenat, senap och den väl kylda olivoljan till en grön kräm. Smaka av med salt, peppar och citronsaft. Salsa verden ska sedan förvaras i kyl fram till serveringen så att den behåller sin konsistens och färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.