Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullas saftiga havregrynskaka med grädde och skogbärsssylt.

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En underbart god kaka till kaffet. Håller sig saftig i flera dagar. Vispad grädde och skogsbärssylt är pricken över i:et.Till en braspanna får man göra 4 satser.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda havregryn och mjölk och låt det svälla en stund. Smält margarinet. Vispa ägg och socker. Blanda nu alla ingredienser. Häll upp i en smord och bröad form. 175 gr. i ugnen i 40 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.