Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ulrikas kycklinggratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Fick detta recept av en kollega som lovordade det högt. Jag har dock inte hunnit pröva det ännu, men ska göra det mycket snart!.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka och fräs purjolök, paprika och svamp. Krydda med svartpeppar, vitpeppar och curry. Lägg det frästa ”hacket” i en smord form.
  2. Lägg på kycklingbitarna och sedan de skivade bananerna. Rör ihop creme fraiche med salsan och bred på. Strö riven ost över.
  3. Grädda i 200 grader i 20 minuter. Servera med ris och ev en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.