Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Världens enklaste och smarrigaste sherrysås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Min favoritsås - så enkel och så god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg creme fraîche, grädde, buljong och Sherry i en gryta. Koka ihop. Smaksätt med salt och peppar. Droppa i lite soja (för färgens skull).
  2. Red ev. av med lite Maizena om ni önskar lite tjockare konsistens.
  3. Serveras med fördel till fläskfilé eller kycklingfilé. Smakar även bra till vegetariska rätter!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • carnis 5 januari 2010

    Den var jättegod!

  • Lennox 16 februari 2013

    Riktigt god sås. Serverade den till kyckling som var marinerad i bl a sherry. Alla älskade maten och tyckte att såsen var otroligt god. Tack för receptet. /Lennox

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.