Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Världens godaste Kladdkaka

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gudomligt god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Sätt ugnen på 175 grader, varmluft. Om inte varmluft används, 200 grader.
  2. 2. Smält smöret och låt det svalna av. Blanda i resten av ingredienserna. Ta ett ägg i taget. Blanda i det smälta margarinet. Avsluta med mjölet.
  3. 3. Smöra och bröa en form, gärna med löstagbar kant och häll i smeten.
  4. 4. Grädda i nedre delen av ugnen i cirka 10-20 minuter (beroende på hur kladdig man vill ha den).
  5. 5. Servera kladdkakan med grädde eller glass.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • adahlin 29 maj 2009

    Den godaste kladdkaka jag ätit! Funkar utmärkt att byta ut mjölet mot glutenfritt mjöl, och ströbrödet mot kokosflingor.

  • Ninni84 10 januari 2010

    SUPERGOD!!!Prova du som älskar KLADDkaka...För den var kladdig Mmmm

  • Ninni84 10 januari 2010

    Supergod!!!Kommer göra den i fortsättningen!Klar 5

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.