Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Valnötsbotten med mango och mörk choklad

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Härlig efterrätt eller avnjut till en kopp kaffe.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175º.
  2. Grovhacka valnötter och choklad. Ta fram en form med löstagbar kant och klä den med bakplåtspapper.
  3. Vispa vitorna lätt och tillsätt sockret efter hand. Vispa därefter till fast konsistens. Vänd i nötter och choklad.
  4. Häll i formen. Grädda i ca 35 minuter.
  5. Låt kallna. Täck valnötsbottnen med vaniljglass, strö över mangon och riv chokladen över. Servera direkt!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.