Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vaniljgratinerade persikor

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Överraska med varma, gratinerade persikor med flagad mandel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader och grill.
  2. Halvera persikorna och ta bort kärnorna. Lägg dem på en plåt eller i små portionsformar. Fördela kesella på varje persikohalva. Strö över socker och mandel.
  3. Gratinera i övre delen av ugnen ca 4 min eller tills de börjar få färg.
  4. Servera persikorna varma med vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.