Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm Aztek-choklad

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Läcker, söt väldoftande drickchoklad. Mysig i höstrusket.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll mjölken i kastrullen och sätt på medelsvag värme vispa medan du värmer den tills den börjar ryka lite - men den får inte koka!
  2. Ta av kastrullen från värmen. Bryt chokladen i små bitar och lägg den i den varma mjölken. Lägg i kanel och honung och chili. Rör om tills all choklad har löst sig. Vispa så att du får lite skum på chokladen.
  3. Färdigt att dricka!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.