Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm bacon- och potatissallad

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Såhär på vårkanten kanske man känner för lite lättare mat . Här är ett recept på en vårlig sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrapa eller borsta potatisarna och halvera dem. Koka i lättsaltat vatten i 20-25 minuter tills de är mjuka. Blanda ingredienserna till dressingen och slå den över de kokta och avrunna potatisarna. Stek baconen och hacka vårlöken och blanda med ruccolan och potatisen och smaka av med salt och peppar.
  2. Servera med ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.