Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm choklad de luxe

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En värmande dessert för vuxna 255 kcal per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka chokladen fint och lägg den i en skål. Värm mjölken med den urskrapade vaniljstången till kokpunkten i en kastrull.
  2. Häll den varma vaniljmjölken över chokladen och rör tills chokladen smält.
  3. Rör ner whisky, mörk rom eller Grand Marnier och häll upp chokladen i värmetåliga glas eller koppar. Vispa grädden och skeda upp den över den varma chokladen.
  4. Strö sedan finhackad choklad överst som dekoration.
  5. Drick och njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.