Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm Ciabattasmörgås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Underbart god smörgås, med mycket smak! Mått på ingredienserna kan du själv variera, beroende på tycke och smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela ciabattasmörgåsarna. Bred pesto på över- och underdel. Lägg ruccolasallad på underdelen och sedan parmaskinkan över. Dela de soltorkade tomaterna, och lägg dem över skinkan. Lägg lite basilikablad över tomaterna, och skiva mozarellan, som sedan läggs överst.
  2. Lägg nu på överdelen, och sätt in smörgåsarna i ugnen, som är uppvärmd till 200 grader. De skall vara inne tills mozarellan har smält och brödet fått lite färg.
  3. Ät och njut!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.