Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm fylld baguette med sting

(4 kommentarer)  
Varm fylld baguette med sting
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

Jätte gott, passar som lunch, kvällsmat eller varför inte på tjej/ kill träffen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör ett snitt i baguetterna, inte rakt igenom. Blanda ceme fraiche, majonäs, skuren skinka, créme bonjour, sambal oelek, skuren purjolök, svartpeppar, paprikapulver och cayenpeppar. Fördela blandningen i baguetterna. Tärna tomaterna och fördela över röran och lägg sisr på osten.
  2. Baka i ugnen 175 grader i ca 15 min.
  3. Servera med sallad och en god dressing.
  4. Tips man kan byta skinkan med räkor , tonfisk och salami.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • tramina 20 februari 2010

    Tack för tipset på denna goda macka, mycket gott, En kall öl till var som pricken över iet. Eller som min bekant uttryckte det,,,Subway kan slänga sig i väggen!!

  • halen6966 20 februari 2010

    Låter som ett bra betyg, jag kan bara hålla med....den är go Trevlig fortsatt helg! Mvh Helén

  • Gul13 4 augusti 2011

    Tackar för ett jättegott recept. Det smakade verkligen bra. Snabbt och gott är precis vad man behöver i vardagen.

  • asiiL 24 april 2012

    Det här ska ja göra till min sambo ikväll. Det får nog bli en kall öl till också! Låter super gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.