Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm grönsaksröra Provencale

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Kan användas både som tillbehör till middagen eller som pastasås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek den finhackade löken i lite olivolja i en gryta. Häll över tomaterna. Lägg i 1 buljongtärning. Pressa ner vitlöken.
  2. Låt detta småputtra under lock ca 20 minuter, rör om då och då.
  3. Under tiden tomaterna puttrar; Stek de rengjorda champinjonerna. Svampen skall vara oskivad. Skär så mycket paprika som önskas i lite större bitar och bryn sedan dessa.
  4. Tillsätt ¾ av de djupfrysta örterna i tomatröran och rör runt, låt puttra ngr minuter. Lägg ner svamp och paprika i grytan och låt koka med ytterligare några minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.