Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm kycklingsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här rätten kan man ju variera som man vill med t ex paprika, purjolök, ärter, bacon eller vad man vill. Jag gör den oftast så här med majs och champinjoner

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa kycklingen och dela köttet i mindre bitar. Fräs champinjonerna i lite margarin.
  2. Blanda kyckling, ris, majs, champinjoner och ketchupen i en bunke, blanda väl. Smörj en form och lägg i ris röran. Häll på grädden och krydda med grillkrydda.
  3. Gratinera i mitten av ugnen i 20 minuter, 225 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.