Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm lök- och potatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta är riktigt gott till grillmaten. Gott med de gröna lökarna i salladen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Potatisen kan kokas med skalet på - eller om det är en fast sort skalas och tärnas i stora bitar. Det går snabbare, men då får man passa så att den inte kokar sönder.
  2. Blanda dressingen av olivolja, vin, senap och kryddor.
  3. Ånga av potatisen, skala och tärna om så behövs. Häll dressingen över den varma potatisen och blanda väl. Skär salladslöken fint. Vänd ner sallads- och gräslök och servera salladen varm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.