Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm makrillmacka

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Denna mackan var populär på jobbet då vi var två som delade på en burk keso och en makrillburk till lunch. GOTT och smidigt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop keso, makrill och purjolök. Krydda med lite salt, peppar.
  2. Lägg blandningen på brödet. Skiva ost över, strö över oregano.
  3. Gratinera i ugnen 200 gr tills osten smält och fått lite färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.