Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm ostdip

 
Skriv ut

Passar att dippa grönsaker i, eller bröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ger ca 5 dl dipsås
  2. Smält smöret i en gryta och lägg i salladslök, jalapeñjo och spiskummin. Bryn på svag värme i 6-8 minuter. Rör om då och då, löken skall inte få färg.
  3. Rör ner crème fraiche och när det blivit varmt blandas osten i. Rör hela tiden tills osten smält och blandningen är glansig och slät. Häll över i en skål, ringla lite tabasco över och servera dipsåsen varm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.