Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm pepparkaksmjölk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

...ruskigt gott en ruskigt grå och kall kväll...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm mjölken med kryddorna och sockret. Låt mjölken stå en stund bredvid plattan så att kryddorna hinner ge smak. Hetta upp mjölken och ta upp kryddorna. Skumma mjölken.
  2. Bottna eventuellt med 2 cl vodka per glas och häll på den varma pepparkaksmjölken. Strö över krossade pepparkakor.
  3. Tips! Det går lätt att få ett fint skum med en liten batterivisp. Det går också bra att vispa för hand.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.