Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm potatissallad på färskpotatis

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Passar utmärkt till grillat kött eller fisk. De minsta potatisarna passar bäst här!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen nästan klar (al dente). Fräs lök i olja, får ej ta färg. Tillsätt under vispning senap, vinäger, vatten och crème fraiche. Låt sjuda ihop några minuter. Smaksätt med kryddorna.
  2. Slå såsen varm över nykokt potatis och tillsätt slutligen gräslöken. Låt gärna stå en stund innan serveringen.
  3. Serveras varm eller ljummen, men även dagen efter som kall smakar bra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.