Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm räksallad i tacotubs

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Testa tacoskal fyllda med räkor istället för köttfärs

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pressa vitlöken och skiva svampen.
  2. Fräs vitlök och champinjoner i smöret, krydda, tillsätt tacosås och låt det koka ihop en stund.
  3. Tillsätt räkor och ruccola, dra grytan från värmen och låt det bli varmt.
  4. Värm skalen, fördela röran i dem, garnera med chili/paprika.
  5. Servera med en klick guacamole.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.