Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm smörgåslängd

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En av mina favoriter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka och hacka äggen. Klipp baconet i småbitar och fräs dem knapriga. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skär purjolöken i strimlor. Blanda de hackade äggen, baconbitarna samt lite av baconfettet, purjolöken, ärterna, paprikan, majsen och majonnäsen i en bunke.
  3. Skär skivor i formfranskan, men inte helt igenom. Låt kniven stanna ca 2 cm ovanför bottnen.Smöra skivorna och stoppa blandningen emellan dem. Skiva ost över och gratinera tills osten har smält.
  4. Servera med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.