Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm tonfisksmörgåstårta

 
  • Serverar: 6-7 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Perfekt bjud rätt om du har ont om tid. Fyllningen kan man göra innan.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka purjolök, 4 av tomaterna och vitlök. Fräs en stund, blanda i créme fraichen och tonfisk. Salta och peppra. Lägg ut 2 hönökakor och bred på hälften av fyllningen. Lägg sen på ytterligare ett lav med hönökaka och fyllning. Avsluta med skivad tomat och riven ost överst. Gratinera i 225 grader till den fått lite färg

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.