Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm vetesallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En färgrik och matig sallad med nötter, granatäpple och yoghurt. Servera som ensamrätt eller som tillbehör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka matvete enligt anvisning på förpackningen. Rör ihop vinäger och senap i en salladsskål. Rör ner sojabönor, granatäppelkärnor och rostade hasselnötter.
  2. Plocka bladen från brysselkålen. Strimla rödkålen fint och fräs i smör/olivolja på hög värme ca 1 minut. Vänd ner rödkål, brysselkålsblad och matvete i salladsskålen. Salta och peppra.
  3. Servera salladen med en klick matyoghurt. Halstrad lax passar bra till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.