Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varma laxmackor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En mättande macka när tiden är knapp.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa laxen från skinn och ben. Dela laxen i mindre bitar. Skiva löken tunt. Bred lite majonnäs på 4 av bröden och fördela laxen ovanpå. Lägg på spenat och rödlök. Salta och peppra lätt. Lägg på de resterande bröden och tryck ihop dem lite.
  2. Vispa upp ägg och mjölk i en bunke och lägg en dubbelmacka i taget i äggvispet ca 20 sekunder. Vänd och gör samma sak på andra sidan.
  3. Smörstek mackorna ett par minuter på varje sida i två stekpannor. Salta och peppra. Låt mackorna vila någon minut. Dela dem eventuellt på diagonalen före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.