Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varma mackor med bacon och gorgonzola

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mitt favoritrecept när det gäller varma mackor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär baconskivorna i två delar och stek tills de blivit gyllene, låt rinna av på hushållspapper.
  2. Fördela hälften av osten på fyra av brödskivorna, lägg på baconet och sedan resten av osten. Mal över lite peppar och tryck på de resterande brödskivorna.
  3. Tillaga mackorna i smörgåsgrill (eller våffeljärn) eller stek dem på båda sidor i lite smör. Servera med en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.