Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varma ostsmörgåsar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott till sallad.

Ingredienser

Instruktioner

Skär osten i tunna skivor. Stek brödskivorna guldbruna på ena sidan i 80 g smör. Vänd brödskivorna och lägg snabbt på ostskivorna. Strö paprikapulver på varje skiva. Häll i det vita vinet runt bröden. Täck stekpannan med ett lock. Osten ska nu smälta av ångan och smörgåsarna får en härlig arom. Lägg varje smörgås på en varm tallrik. Stek äggen i resten av smöret. Servera med en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.