Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vårsallad med grillad sparris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här är en sallad som bjuder på en känsla av lyx.

Ingredienser

Instruktioner

Bryt av den nedre, torra änden av sparrisen. Pensla knopparna med olja. Lägg sparrisen på grillen. Vänd ofta så att dom inte blir brända. Grilla ca 2 minuter på varje sida. Rosta nötterna i torr, het stekpanna. Lägg dem i en ren handduk och gnugga av det tunna bruna skalet. Skär apelsinerna i tunna klyftor. Fördela salladen på ett stort fat och strö över nötterna. Lägg på apelsin och sparris och toppa med grovt riven parmesan. Mixa olja, vinäger och basilika. Smaka av med salt och peppar. Ringla dressingen över salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.