Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk potatis och purjolöksoppa

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den här soppan brukar jag äta när jag har ont i halsen, den är jättegod och dessutom ganska nyttig! Oftast brukar man använda sig av köttbuljong för smakens skull när man gör den här soppan men jag har bytt ut den mot grönsaksbuljong för att alla ska kunna äta den!

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka upp den i en kastrull tillsammans med buljongtärningen. Skär purjolöken i små bitar och lägg i den i kastrullen när potatisen kokat ungefär halva tiden. Smaksätt extra med svartpeppar och örtsalt. Låt potatisen koka färdigt och servera med knäckebröd och mjölk

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.