Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Viltburgare med grillat päron och ädeloströra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ljuvliga smakkombinationer i en och samma tugga!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ädeloströra: Mosa ihop ädelost, créme fraiche och hackade valnötter.
  2. Burgare: Arbeta ihop färs, timjan, ägg, salt och peppar. Forma färsen till 4 burgare.
  3. Grilla bacon och päronskivor över glöd eller i en grillpanna. Grilla burgarna över glöd, eller i en grillpanna, ca 3 minuter per sida.
  4. Servera burgarna på bröd med sallad. Lägg på bacon, päronskivor och ädeloströra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.