En somrig vinbärskaka och ett glas saft är ett måste i bersån! Det går lika bra med röda som vita eller svarta vinbär. Att blanda alla färger är också fint.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Har inte smakat ännu men den ser jätegod ut! Tog en bild för att visa, kan hända det läsker någon mer....... /Bodil
Okej, nu har jag smakat och det smakar MER!!!! Man blir euforisk av den här kakan. Att någonting kan bli så himla gott av små enkla ingredienser. Den måste smakas och gärna med lite glass till!
Hej!! Själva kakan var jättefin, men i mitt tycke blev den otroligt syrlig och mer socker tycker jag inte att man kan ha. Men en 4:a blir det från mig
Låter väldigt god. Prövar att baka den utan bakpulver på grund av allergi. Lyckas jag får Du besked av mig. Du får en 4 av mig så länge
Oj, vad syrlig, så att det riktigt krullar sig på tungan! Behöver serveras med något riktigt sött för att balansera. Nästa gång tar jag inte heller all saft från citronen, utan kanske 2 msk, då tror jag att det blir en toppenkaka. Gräddade i ca 40 minuter och då blev den krämig i botten, mer som en tårta än kaka. Smart att lägga hälften av bären i mitten, det funkade bra. 4 i betyg.
Den blev fantastiskt god, vaniljglass och kaffe till smaka bra. Det söta från glassen och syrliga från bären blev en smakupplevelse. Nästa gång ska jag nog testa att lägga alla bären ovanpå, då dom flesta ville sjunka till botten, men det kan ju bero på hur stora och mogna bären är också.