Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vinbräserad kotlett med svamp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fläskkotlett på ett lite nytt sätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka svampen och fräs upp den i en stekpanna eller gryta.
  2. Ta upp den och stek kotletterna i svampfettet. Krydda efter stekningen.
  3. Häll tillbaka svampen, späd med buljong och madeira och låt kotletterna puttra under lock ca 10-15 minuter.
  4. Lägg över kotletterna i en varm karott. Vispa ut svampskyn med grädden, låt det koka ihop några minuter och häll den över kotletterna. Garnera med persilja.
  5. Servera med kokt eller stekt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.