Lättlagad matig gryta med mycket smak och en smart allt-i-ett-lösning. Korven och torsken är i fin samklang, och svampen och potatisen ger en härlig mustig och mättande känsla.
Instruktioner
- Skär eller bryt svampen i mindre bitar. Skala och finhacka schalottenlök och vitlök. Skala och skiva potatisen. Skär chorizokorven i slantar.
- Hetta upp lite olja i en stor gryta. Fräs schalottenlök, vitlök, svamp och korv på medelvärme tills löken mjuknat. Tillsätt tomater, buljong och vin.
- Häll i potatisskivorna. Smaksätt med salt, peppar och rosmarin. Låt småkoka under lock tills potatisen mjuknat.
- Skär fisken i bitar och lägg i. Låt sjuda under lock i ca 5 minuter eller tills fisken vitnat. Smaka av med salt och peppar samt lite citronsaft.
- Dekorera med lite färsk rosmarin. Servera genast med en bit gott bröd att suga upp den goda såsen med.
Publicerat den
18 mars 2014
Liknande recept
Skriv kommentar