Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vintersangria med frukt och bär

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

En barnvänlig variant får du om du byter ut likören och vinet mot cider.

Ingredienser

Instruktioner

Skrubba apelsin och lime i ljummet vatten, skär dem i tunna skivor. Skölj, kärna ur och skär äpplet i tunna skivor. Lägg frukt och tranbär i en tillbringare eller serveringsskål. Häll på Cointreu, apelsinjuice och tranbärsjuice. Ställ sangrian kallt i 1 timme. Blanda vin och isbitar strax före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.