Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit choklad- och kokoskakor

 
  • Serverar: 26 portioner
Skriv ut

Ljuvliga lättsamma småkakor, där man inte bara kan ta en.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Grovhacka chokladen. Vispa smör och socker riktigt fluffigt med elvisp i en bunke. Rör i äggen. Tillsätt mjöl, kokos, vaniljsocker och bakpulver. Rör ihop så att allt blandas. Rör i chokladen.
  3. Forma till 26 bollar och lägg på en bakpappersklädd plåt. Tryck till så att de bli ganska platta. Grädda mitt i ugnen i 10-12 minuter tills de börjar få lite färg. Låt svalna på galler.
  4. Smält chokladen över vattenbad. Ringla den över kakorna med en gaffel eller sked. Låt stelna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.